Vergoedingen en tarieven

Vergoedingen

De opleidingen die ik heb gevolgd zijn op hbo-niveau en erkend door de beroepsvereniging VNRT waarbij ik ben aangesloten, waardoor de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed worden. De vergoeding hangt af van de soort verzekering die u heeft afgesloten. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw ziektekostenverzekeraar.

Hier kunt u een vergoedingenoverzicht zorgverzekeraars downloaden:

Tarief

€ 56,00 [prijs per 1 januari 2019]

Betaalwijze

Betaalwijze contant of via internetbankieren.

Bij verhindering dient u dit tenminste 24 uur van tevoren te melden anders worden de kosten van de gereserveerde behandeling alsnog in rekening gebracht.

VoetSyl

Mijn praktijk is aangesloten bij:

    • De VNRT is de beroepsvereniging van gekwalificeerde, zelfstandig werkende reflexzonetherapeuten.
    • De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

Logo VNRT Logo RBCZ

Als lid van de VNRT (Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten) ben ik tevens geregistreerd als BCZ registertherapeut ® bij het RBCZ/TCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en Tuchtrecht beoefenaars in de Complementaire Zorg). Ook ben ik verplicht aangesloten bij de S.C.A.G. Dit is de gespecialiseerde geschilleninstantie voor therapeuten in de complementaire en alternatieve zorg. Hiermee voldoe ik aan het onderdeel van de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) en word ik ondersteund bij klachten en/of geschillen.
Bij de VNRT kunt u hierover uitgebreidere informatie vragen.

AVG nieuwe Europese privacy wetgeving

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming.
Als behandelend therapeut is het noodzakelijk dat ik een dossier aanleg. Dit is ook wettelijk verplicht als gevolg van de WGBO (wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst). Cliƫnten mogen op aanvraag altijd hun eigen gegevens inzien.